Moderne Poort Laten Maken

Published Apr 08, 22
3 min read

Top 10 Tuiniers - Prijzen & Reviews - Thienpont

Hierover kan je meer lezen op bfg. Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten. febp.be. Besparen op een tuinaannemer? Vergelijk gratis offertes! Een tuinaannemer kan ontzettend veel voor je doen (Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten). Een mooie en gezonde tuin is een aanwinst voor elk huis. Door een tuinman in te schakelen ben je verzekerd van een goed en professioneel resultaat.

Je zit nergens aan vast, dus waar wacht je op? Vind de beste tuinaannemer bij jou in de buurt (tuinonderhoud oost-vlaanderen). Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met tuinmannen bij jou in de buurt (Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten). Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Overig. Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten.

Contacteer Thienpont Tuinaanleg & Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen

Address: Linkebeek 79, 9400 Denderwindeke, Ninove
Phone: 054/34 45 49 - Gsm : 0475/87 23 37
Email: info@thienponttuinaanleg.be
Tuinaanleg Oost-Vlaanderen

Artikel Op zoek naar een tuinaannemer in Limburg voor uw tuinaanleg of tuinonderhoud? Alle paden leiden naar deze tuinspecialisten die bij particulieren en/of bedrijven alle groen- en tuinwerken komen verzorgen in grote en kleine tuinen of parken. Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten. Als u geen tijd of zin hebt om uw tuin te onderhouden, komt een tuinaannemer in Limburg graag bij u langs om uw tuin piekfijn bij te houden.

Vaak kunnen tuinaannemers u ook een interessant onderhoudscontract aanbieden, zodat uw tuin er alle seizoenen rond op zijn best uitziet. Wat kan een tuinaannemer voor u doen? De meest uiteenlopende tuinwerken: uw tuin onkruidvrij houden, bemesten, verticuteren, hagen snoeien, boomverzorging, borders onderhouden, gras zaaien en maaien en meer! Tijd voor een mooie tuin? Dan is het tijd om een tuinaannemer in te schakelen, voor een tuinrenovatie, een gedeeltelijke tuinaanleg of een complete metamorfose van uw tuin.

Tuinonderhoud of tuinaanleg in Limburg of in de omgeving? Neem contact op met een van deze tuinaannemers en bespreek uw tuinplannen met hem! (Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten).

Wellicht wat vijgen na Pasen, maar ik wilde toch graag een ervaring delen. Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten. Anderhalf jaar geleden ging ik op zoek naar een tuinhulp om mijn echtgenoot bij te staan bij het tuinieren en om mijn ouders en echtgenoot van zwaar tuinwerk te ontlasten - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten. Ikzelf ben nagenoeg blind en chronisch pijnpatiënt, dus ik kan hen niet fysiek helpen.

Ik had de leidinggevende een rondleiding gegeven in onze tuin en aangegeven wat mijn wensen waren. Een offerte bleef in eerste instantie uit, ondertussen was april al begonnen. Na wat aandringen kreeg ik dan toch een mondelinge offerte te horen. Plots werd de gevraagde tuinhulp omgevormd tot een drietal niet-geschoolde werkkrachten aangevoerd door de leidinggevende en werd het aanleggen van 1 enkele border van 10 bij 2 m, een borderrand, het aanplanten van zelfgekochte beplanting en wat wiedwerk een werk van maar liefst 2 volle dagen! Omdat ik 'zo dichtbij woonde' en ze geen vervoer nodig hadden om hun materiaal (lees: enkele schoppen, een riek, een kruiwagen en wat klein materiaal) ter plaatse te brengen, kreeg ik 'korting' - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Ontwerp Van Poorten.

Navigation

Home

Latest Posts

Tweedehands Steenkorven

Published Apr 26, 23
6 min read

Steenkorven 20 Cm Breed

Published Apr 26, 23
5 min read

Onstenk Meubelen Hengelo Gld

Published Dec 29, 22
6 min read